EETHUIS MARMARIS GELDROP

EETHUIS MARMARIS GELDROP pizzeria - shoarma - doner kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Marmaris Geldrop. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 0:12 Bestelling was helaas niet goed doorgekomen door thuisbezorgd, even gebeld en is netjes opgelost.
24 jun 2022 om 23:32 Zat geen broodje bij me schotel Verder was alles lekker
20 jun 2022 om 17:40 Lekker eten en optijt bezogen
20 jun 2022 om 0:25 Perfect
12 jun 2022 om 20:27 Erg lekker zoals altijd en de aangegeven bezorgtijd klopte
8 jun 2022 om 18:55 Om half 5 broodjes doner besteld. Werd pas om 18:00 bezorgd. Zoals gezegd broodje doner maar we kregen alleen vlees en geen broodjes!!! Wel 2 euro extra betaald. Opgebeld en ze zouden zsm de broodjes komen bezorgen. 1 uur later waren ze er pas!!!!
5 jun 2022 om 22:02 Snelle levering alleen jammer dat er geen Turks brood bij zat zoals besteld maar gewoon een pitabroodje.
4 jun 2022 om 21:00 Schandalig! Bezorgen verkeerde pizza en als je belt zeggen ze gewoon dat je wel de juiste gehad hebt. Bonnetje klopte wel, uiteindelijk 12,/ euro betaald voor een een kleine magerita en ze weigeren het op te lossen.
4 jun 2022 om 1:19 Heb zieke diaree gekregen door een kapsalon xxl
3 jun 2022 om 19:59 Prima service en smaakt top
29 mei 2022 om 16:13 Er ging iets mis bij thuisbezorgd waardoor we erg lang moesten wachten op het eten. Toen maar gebeld en was het zo geregeld. Binnen een half uur een paar flinke porties in huis.
27 mei 2022 om 23:51 Goede pizza, ruime porties döner en shoarma bij de schotels. Verse sla erbij. Prima!