EETHUIS MARMARIS GELDROP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Marmaris Geldrop. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 23:12 gewoon goed, punctueel, en goed heet. alles op en top verzorgd , nog nooit een tegenvaller gehad bij Marmaris
17 jun 2024 om 16:20 Ruim 2 uur moeten wachten op bestelling, wel excuses gekregen. Eten was goed.
15 jun 2024 om 20:11 Bestelling was niet compleet, alles mee teruggeven. De eigenaar belde netjes wat er mis was. Kreeg alsnog de juiste bestelling geleverd, met excuses. Alsnog heerlijk gegeten !
5 jun 2024 om 7:01 Snel en wat een lekkere pizza zeg topper
2 jun 2024 om 23:00 Bestelling opgehaald dit was keurig op de afgesproken tijd. Het eten is altijd lekker. Complimenten gegeven bij het ophalen!
2 jun 2024 om 19:04 Heb al heel wat keren besteld, maar nog nooit meegemaakt dat de bestelling niet klopte. Werd alsnog nabezorgd, maar moest wel het aangegeten broodje mee teruggeven. Ook moest ik bijbetalen, omdat ik een eerder vergeten bakje saus erbij wild!
1 jun 2024 om 11:33 De bezorging was snel en de bezorger was super vriendelijk. Het eten was verder prima alleen omdat de kipdöner uitverkocht was kregen we kipfilet, deze kipfilet was echt niet te eten.
24 mei 2024 om 22:34 Lekker heet bij ontvangst heerlijk eten veel ingrediënten helemaal top
19 mei 2024 om 19:49 binnen 2weken 2e keer dat er geen frites bijzaten wederom gebeld na de zaak om dit door te geven en dan zeggen dat er geen frites bij horen waarom krijg ik al jaren friet dan vraag ik bij mn mix schotel omdat dat dat hoort meneer sorry pff
13 mei 2024 om 18:37 geen friet bij de schotel