EETHUIS MARMARIS GELDROP

EETHUIS MARMARIS GELDROP pizzeria - shoarma - doner kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 455 beoordelingen
25 jul 2021 om 20:15 was niet compleet bij de pizza geen uien wel betaald en de kaas was geen gewone kaas geen sambal saus er bij alles bij alles jammer heb anders nooit klachten
23 jul 2021 om 21:44 Lekker eten! Goede prijs
23 jul 2021 om 18:56 De shoarma en Gyros in mijn Mix grill smaakte beide naar shoarma. Voor de rest alles goed zoals altijd.
17 jul 2021 om 13:11 The order is not complete, 2 items are missing, fries are burnt and you are quoted from the restaurant as "if the driver waits so long, we will not bring the order" because the driver could not call. I do not recommend the last time I make order
16 jul 2021 om 20:54 Lang geleden dat ik hier had besteld, maar het was super lekker en goed warm!
13 jul 2021 om 10:25 Deze keer was het goed Oh ja volgende keer wel de goeie saus erbij
9 jul 2021 om 14:41 T was weer heerlijk. Kapsalon met twee storten vlees, is echt een hele goeie
4 jul 2021 om 19:24 Wat een ballen tent! Tweede keer in korte tijd het verkeerde eten bezorgt gekregen! Zo moeilijk is het toch niet? En als je dan belt zeggen ze alleen maar, over een uur kunnen we het juiste bezorgen of je moet het op komen halen.
2 jul 2021 om 9:27 Mijn vriend is ziek geworden van het eten de kapsalon zat erg veel kaas op
28 jun 2021 om 22:35 De spaghetti was lekker en warm en de frietjes nog krokant. Hebben heerlijk gegeten. Wel een uur later pas de bestelling ontvangen. Maar het is zondag avond dus dan hoort dat er wel een beetje bij